ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία “ΤΣΕΠΗΣ” δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου κουζίνας και ντουλάπας υπνοδωματίου από το 1978 από τον ιδρυτή της τον Κο Τσέπη Παντελή & ΣΙΑ 0.Ε και λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στον πελάτη.

Η υπεύθυνη της εταιρείας Κα Τσέπη – Βαρκαρόλη Μαριάννα έχοντας σπουδάσει αρχιτεκτονικό και οικοδομικό σχεδιασμό είναι μια από τις πρώτες σχεδιάστριες επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα γνωρίζοντας το έπιπλο κουζίνας από την νηπιακή του μορφή στην Ελλάδα.

Η εταιρεία παράλληλα με την δική της κατασκευαστική μονάδα επίπλων κουζίνας συνεργάζεται από το 1979 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στον Πειραιά με τον μεγαλύτερο Γερμανικό οίκο επίπλων κουζίνας “ALNO AG”. Η συνεργασία αυτή λειτούργησε στους ανθρώπους της εταιρείας ως μεγάλη σχολή τεχνικής κατάρτισης και γνώσης σε ότι αφορά στο έπιπλο κουζίνας – ποιότητας υλικών – κατασκευής – σχεδιασμού και τοποθέτησης. Οι άνθρωποι της εταιρείας έχοντας την κατάλληλη κατάρτιση και εμπειρία στο έπιπλο κουζίνας και ντουλάπας υπνοδωματίου κάνουν πραγματικότητα το όραμα κάθε πελάτη. Ενημερώνονται συνεχώς για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς και βρίσκονται πάντα δίπλα στον πελάτη ακόμα και κυρίως μετά την πώληση.

Αντιμετωπίζοντας τους πελάτες ως συνεργάτες δημιουργούμε μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας στο έπιπλο κουζίνας στις ντουλάπες υπνοδωματίων και τώρα και στις εσωτερικές πόρτες. Έτσι έχουμε δημιουργήσει την δεύτερη γενιά πελατείας των παιδιών των πρώτων πελατών μας των οικογενειών τους και του φιλικού τους περιβάλλοντος. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους πιο επιτυχημένους και γνωστούς προμηθευτές επίπλων κουζίνας , ντουλάπας υπνοδωματίων και εσωτερικών πορτών έχοντας ως στόχο την επιλογή των καλύτερων προϊόντων.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια σχεδιασμού , η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων , η συνέπεια στις παραδόσεις, η υπεύθυνη και σωστή τοποθέτηση από ειδικευμένους τεχνίτες, η ευελιξία στους τρόπους πληρωμής και το αξιόπιστο service χαρακτηρίζουν την δουλειά μας γεγονός που αναγνωρίζεται από τους πελάτες μας.

Η εταιρεία επίπλων κουζίνας “ΤΣΕΠΗΣ” σας περιμένει με χαρά και υπευθυνότητα να μελετήσουμε τον δικό σας χώρο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες προτείνοντας τις καλύτερες και λειτουργικότερες λύσεις για την μοναδική και ξεχωριστή κουζίνας σας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην μέχρι τώρα επαγγελματική μας πορεία.

Για την επιχείρηση Μαριάννα Τσέπη - Βαρκαρόλη